perjantai 18. toukokuuta 2018

Retki äideille ja yöeskari

Tähän viikkoon on mahtunut puuhaa -ja odotettua sellaista. Taisi eskarilaisilla taas täyttyä "jos minä saisin päättää" -toiveita...
Eskarit ovat käyneet uimahallilla polskimassa joka päivä. 
Vietimme oman pelin viikkoa ja Sudenmarjoissa on paljon innokkaita pelaajia. Onneksi tuli upeat hellekelit, niin pelejä on pelailtu pitkin metsää koko viikon :)

Äidit saivat tänä vuonna lahjaksi retken, jonne Sudenmarjat suunnittelivat ohjelmaa. Retkellä aloitettiin äitien hieronnalla (taisi joku isäkin päästä nauttimaan), jatkettiin toivotuilla rastitehtävillä ja tietysti herkuteltiin omilla eväillä.

Sudenmarjat osallistuvat neulegraffitti-tapahtumaan ja aloitimme huovutushommia siihen liittyen. Graffittia voi ihailla keskustassa elokuun ajan.

Viikko päättyi eskarilaisilla "tää on mun paras päivä ikinä" -tapahtumaan, eli yöeskariin. Jännityksen siivittäminä selvitimme oudon kaappausjutun monen eri tehtävän ja vihjeen kautta.
Grillailimme tietysti paitsi makkaraa, myös niitä toivottuja vaahtokarkkeja.
Ilta päättyi pikkuhiljaa tasaiseen tuhinaan kodassa...


7v-synttärit.

Kilpikonnakisa menossa.

Helteisessä säässä retkellä.


Robogem-peli.

Muistipeli.

Liukutreenit lähtökuopissa.

Merihevoshippaa.
Viimeisenä päivänä sai hypätä. Pikkuväki pääsi yleisöksi.




Pallojen huovutusta.



Kaivettiin meidän maatumiskoe ylös. Ylläolevasta kuvasta löydettiin mehupilli, suklaapatukan kääre ja pieni pala tummunutta sanomalehteä. Wc-paperia oli myös ehkä tallella, kun löytyi pieni mytty paperin tapaista. Juusto, vaahteranlehti ja päärynänkuori olivat kokonaan kadonneet.

Perjantai-illan haaste.

Koodihyppely.

Kuulomuistipeli.

Avaimista löytyi ratkaiseva vihje; ulkovarasto.


Siellä tyypit oli ihan turvassa :)

Jälkkäriksi vaahtokarkkeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti